Carlsberg ønsker indflydelse på banegods

Carlsberg ønsker indflydelse på banegods

Lene Borne Jørgensen er ny bestyrelsessuppleant i Dansk Banegods, hvor hun erstatter Jan Breinholt. Hun er distributionsdirektør i Carlsberg Supply Company Danmark A/S, hvor hun har ansvaret for den danske transport af øl og sodavand fra bryggeriet i Fredericia ud til kunderne og mellem bryggeriet og terminalen i Høje Taastrup.

Hun deltager i Dansk Banegods for at fastholde banegodstransporten som en effektiv og miljøvenlig transportløsning.

“Banetransport er både en bæredygtig og effektiv måde at transportere store og tunge godsmængder, som vi har meget af i Carlsberg. Vi skal sikre nul CO2 udledning inden 2030, og samtidig er det essentielt, at vi altid leverer vores produkter til tiden, og har gode vilkår for at transportere vore produkter til kunderne,” siger hun.

Hun ser frem til at være med, når fremtidens transportpolitik skal formulere for det danske samfund.

“Arbejdet i Dansk Banegods er vigtigt, fordi det er er med til at sikre transportkøbere som os og jernbanevirksomheder politisk bevågenhed og engagere interessenterne,” siger Lene Borne Jørgensen.

Lene Borne Jørgensen har arbejdet med logistik og produktion for Carlsberg siden 2007. Hun er uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet og har i forbindelse med sin uddannelse været trainee i Vietnam. 

Dansk Banegods