Medlemskab

Ønsker du at støtte op om en resultatsøgende dialog mellem politikere, embedsmænd og kommercielle aktører i godstransportverden, og ønsker du samtidig at have indflydelse på, hvordan vi vil forme banegodstransporten i fremtiden, så bør du være medlem af Dansk Banegods. Som eksempler på det du får ved et medlemskab, er her et lille udpluk:

 

  • Aktiv deltagelse i samfunds- og infrastrukturdebatten
  • Aktivt samarbejde med andre interesse- og brancheorganisationer
  • Deltagelse i transportpolitiske arrangementer
  • Indsendelse af høringssvar på transportområdet
  • Årlig generalforsamling med efterfølgende frokost og netværk

 

Overvejer du eller din virksomhed et medlemskab, er du meget velkommen til at ringe til sekretariatet eller til Dansk Banegods bestyrelsesformand for en snak og introduktion til interesseorganisationen.

Medlemmernes udtalelser om Dansk banegods

Medlemmerne af Dansk Banegods har gode begrundelser for at være en del af interesseorganisationen. Her har du mulighed for at se medlemmernes tanker i relation til deres medlemskab og de forandringer Dansk Banegods vil skabe.

Medlemmer fra de største logistik virksomheder

Har Dansk Banegods vakt din interesse?

Ønsker du at komme i kontakt med os i Dansk Banegods, da er du velkommen til at sende en mail, hvorefter sekretariatet eller bestyrelsesformanden hurtigst muligt vil vende tilbage med et svar pr. mail eller også får du en opringning, såfremt det er et emne, der er behov for at vi drøfter.

Ring til sekretariatet på
(+45) 48 80 14 47

Skriv til sekretariatet på
info@banegods.dk

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 48 timer.